Sindicalist CE Oltenia, despre un coleg de-al său: ”Ce să faci cu el? Este un rebut al societății!”

Un scandal cât casa a început deja între mai mulți lideri de sindicat din cadrul CE Oltenia. Liderul de sindicat de la Energia Turceni, Eugen Iovan, a pus tunurile pe colegul său Nicu Bunoaica. Critici a adus și la adresa lui Manu Tomescu.

Iovan este deranjat de acuzațiile lansate de Nicu Bunoaica la adresa sa, fiindu-i aduse injurii. ”La Turceni a fost și este un colectiv unit. Oamenii și-au făcut treaba. Fiecare are supărarea lui, este normal, mai ales că sunt grele condițiile de muncă. Ce să fac eu mai mult de atât? Mă critică pe mine Bunoaica și mă face în toate felurile. Este un rebut al societății. El vine și critică. Le spune la oameni doar ce vor ei să audă, dar nu facem noi legile. Mi nu mi se poate reproșa că nu mă ocup de nimic. Dacă la Lupoaia, din 700 de oameni, el nu are decât 130 de membri... Dacă era așa de bun, se duceau la el. Venea pe la poartă mă înjura, ce să facă lumea cu el?”, a spus Eugen Iovan, la Radio Infinit.

Iovan îi atrage atenția și sindicalistului Manu Tomescu, să se ocupe de angajații de la Termocentrala Rovinari, nu să se ocupe de Turceni. ”Manu Tomescu să facă strategie la  SE Rovinari. Acum în găsi grija de Turceni. Eu am făcut tot ce am putut, dar nu am reușit atunci. Și legea asta este bună. Oamenii vor ieși la pensie cu bani buni și să fie sănătoși. Circa 177 de salariați vor beneficia de noua lege și ies la pensie până la finalul anului. Acum avem în total 1.100 de oameni”, mai declară sindicalistul Iovan.  

Vizualizări: 4,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: