Căldărușe: Pare că noi suntem vinovați de toate

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia reacționează după ce a fost atacat că, din cauza sindicatului său, angajații de la Termocentrala Rovinari au rămas fără grupa de muncă. Gabriel Căldărușe respinge acuzațiile și spune că oamenii au pierdut condițiile deosebite cu mult timp înainte ca sindicatul său să fie înființat.

"S-a tot rostogolit asta, că noi, de la SMEO, am pierdut grupa de muncă la Termocentrala Rovinari. Suntem înființați în august 2014, dar pare că noi suntem vinovați de toate", a reacționat liderul SMEO, Gabriel Căldărușe, adăugând că grupa de munca a fost pierdută în 2001 de mulți dintre angajații companiei.

Cel care l-a acuzat pe Căldărușe a fost Manu Tomescu, de la Sindicatul Energia Rovinari. Acesta a spus că SMEO ar fi semnat, în 2014, un aviz potrivit căruia măsurătorile făcute în Termocentrala Rovinari pentru determinarea noxelor ar fi fost sub limita admisă și așa angajații ar fi rămas fără condițiile deosebite.

"În 2014, au fost lăsați fără grupe chiar de SMEO. Dacă le-a furat cineva ștampilele si au ștampilat acele avize, să facă plângere. Dar eu n-am văzut așa ceva în spațiul public. Atâta ipocrizie la domnul Căldărușe. Să spună că oamenii au fost scoși de pe condițiile de muncă pentru că au ieșit măsurătorile sub limitele admise. N-ai cum. Tot timpul vor ieși peste limitele admise", a mai transmis Manu Tomescu.

Vizualizări: 2,648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: