Proiectul inedit propus de Iulian Popescu

Fostul prefect Iulian Popescu, candidat PNL la Primăria Târgu Jiu, propune un proiect inedit care ar atrage mai mulți turiști la Târgu Jiu și la Hobița: amenajarea unui drum simbolic care să amintească de  efortul pe care l-a făcut Brâncuși când a pornit pe jos spre Târgu Jiu și, mai târziu, spre Paris. Un astfel de traseu, parcurs cu bicicleta, ar fi un plus pentru județ. 

Iulian Popescu a refăcut acest drum pe două roți, traseul are un important potențial turistic și face parte din programul său electoral în cursa pentru Primăria Târgu Jiu. 

“Drumul lui Brâncuși este unul din proiectele din programul pentru Târgu Jiu. Brâncuși a reușit să străbată un drum pe jos de 1890 de kilometri până la Paris. Pe noi ce ne oprește să amenajăm drumul său pe care la 7 ani l-a folosit să plece din Hobița la Târgu Jiu?”, se întreabă Iulian Popescu.

Un astfel de traseu ar putea fi de folos atât pentru gorjeni, cât și pentru turiștii care ajung în Gorj pe urmele titanului de la Hobița.

De Ziua Națională Brâncuși,  Popescu a lansat o sticlă de vin, ediție limitată,  1890, pentru fiecare kilometru parcurs de Brâncuși pana la Paris. 

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Vizualizări: 2,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: