Cum merge campania în satele din Gorj. „Ne-am cam pierdut încrederea!”

A început campania electorală de o săptămână, dar pentru mulți gorjeni sunt zile obișnuite. Nu s-a schimbat ceva în satele din Gorj. Doar afișele lipite pe porți ori politicienii care se plimbă cu zecile pe la serbările câmpenești mai amintesc că se apropie alegerile locale.

În fața acestui tablou, mulți gorjeni se declară pesimiști. Ne-am pierdut încrederea! Mulți vin acum și promit și apoi uită ce au promis. La promisiuni sunt buni toți. E mai greu să și facă ceva, a spus o femeie din Scoarța. Avem multe probleme, dar degeaba. Până acum nu a venit niciun partid pe ulița noastră. Așteptăm să apară, să vedem ce ne mai promit, dar vă spun sincer că nu sunt prea optimistă. Că știm ce s-a întâmplat până acum. Vorbe multe, schimbări în bine prea puține, a spus o femeie din aceeași localitate. 

Nici în Roșia de Amaradia, de exemplu, nu se simte că a început campania. „Știu că a început campania, că am văzut la televizor. Am văzut și afișe lipite pe porți. Am și eu unul pus. Sperăm că va fi bine și după 9 iunie. Nu avem noi prea multe așteptări, dar sperăm să aibă tineretul unde munci. Asta nu știu dacă o rezolvă primăria”, a spus un localnic. 

Alții nu știu nici ce alegeri urmează, nici ce așteptări au de la candidați. "Știu că sunt mai multe alegeri, dar nu m-am interesat să văd ce urmează, pe cine alegem. Parcă primarul, apoi președintele. Nici nu mai știu, că ne-au buimăcit cu atâtea alegeri, să ne cheme de atâtea ori. Ne ducem, că e datoria noastră, dar să fie bine eu n-am prea mari speranțe", a spus un alt gorjean.

Vizualizări: 1,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: