Primul tenor român, câștigător al premiului Luciano Pavarotti, îndeamnă târgujienii să voteze schimbarea

Alin Stoica, primul tenor român câștigător al premiului Luciano Pavarotti, îl susține pe Adrian Tudor, candidat la primărie și la consiliul local din Târgu Jiu.

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale, artistul îi îndeamnă pe cetățeni să voteze pentru schimbare.

“Am apreciat întotdeauna liderii care investesc în cultură. Adrian Tudor este un lider care știe ca dezvoltarea Târgu Jiului depinde și de cultură. Dacă vreți evenimente de excepție în orașul dumneavoastră, acordați toată încrederea lui Adrian Tudor. E cel mai bun”, transmite Alin Stoica.

Adrian Tudor candidează din partea Partidului Verde-Verzii. Acesta ocupă și funcția de consilier local.

În ceea ce-l privește pe Alin Stoica, acesta a primit invitația de a cânta la Concertul omagial cu ocazia împlinirii a zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti la Arena di Verona alături de nume sonore în lumea muzicii cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, Andrea Bocelli, Il Volo, Eros Ramazzotti, soprana Angela Gheorghiu și alții. Premiul „Luciano Pavarotti”, i-a fost înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovani alături de premiul al II-lea și premiul publicului „Vota la voce” obținut în cadrul aceluiași festival de la Sarzana, Italia. 

Galerie foto


Vizualizări: 3,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: