Mihai Weber și PSD mai mint o dată. REACȚIE

Foto Facebook: În imagini Mihai Weber, Cosmin Popescu și primarul din Stănești, Costel Bicheru

Pesediștii continuă să dezinformeze cetățenii. Au anunțat, din nou, că fac un spital nou, deși ministrul Alexandru Rafila nu a confirmat niciodată acest lucru, fiind întrebat explicit. Singura oportunitate de a face un spital nou în Gorj a fost în 2020, dar atunci pesediștii nu au vrut. Așa cum nu au vrut să facă nici aerodrom la Stănești.

Update: La câteva minute după apariția articolului, Mihai Weber a schimbat fotografia din postarea sa, menționând un corp nou de spital, nu un spital nou. Adică o extindere a actualului spital. 

Poza inițială, postată miercuri

Poza postată acum câteva minute

 PSD a publicat un desen, o randare cu spitalul pe care ar urma să-l construiască. Doar că spitalul acesta nu este în niciun document oficial, nu este nici măcar un leu alocat pentru el.

Mai mult, au schimbat după o zi acel desen și au adăugat că de fapt este o extindere cu un corp nou, nu un spital nou. 

Mihai Weber și PSD au avut șansa să construiască în spital în Gorj în 2020, când Iulian Popescu, actualul candidat la Primăria Târgu Jiu, identificase finanțare pentru această unitate spitalicească, precum și teren în zona Narcise, unde a făcut primăria un parc de 12 hectare.

Acesta a avut mai multe întâlniri prin care a încercat să-i convingă să scrie proiect pe finanțarea respectivă. Tot la fel a fost și cu aerodromul de la Stănești, pentru care Iulian Popescu făcuse demersurile și convinsese Aeroclubul României din cadrul Ministerului Transporturilor să-și asume un asemenea proiect. Primăria din Stănești trebuia să cedeze terenul Aeroclubului pentru a putea fi eligibil la finanțare. Primarul PSD din Stănești și Consiliul Județean au respins ideea preferând ca terenul de la Stanești să rămână izlaz comunal. 

Astfel, după ani în care PSD a blocat proiecte importante de finanțare, astăzi vin să le propună.

În ceea ce privește spitalul, PSD a băgat în timp zeci de milioane de euro în clădirile vechi ale spitalului, care nu vor corespunde niciodată fluxurilor medicale cerute, și unde, după aceste cheltuieli plouă în sala de operație.

Vizualizări: 5,156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: