Primar: Orașul nostru a rămas în urma localităților vecine

„Orașul Tismana a rămas în urmă și față de localitățile din apropiere, nu pare că suntem în secolul 21”! Declarația vine chiar de la edilul orașului, care se plânge că, în Tismana, nu există creșe, afterschool ori școli moderne. Autoritățile au anunțat că își pun speranțele în mai multe proiecte pe fonduri europene ca să modernizeze orașul și satele care aparțin de Tismana. Însă lucrările sunt de durată.

„Orașul Tismana a rămas în urmă și față de localitățile din apropiere. Nu se vede că suntem totuși în secolul 21. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ăsta este adevărul. Avem nevoie de creșe, afterschool, școli moderne, o bază a primăriei unde să ne desfășurăm activități edilitare, să angajăm niște oameni, să cumpărăm utilaje, să nu dăm bani mereu unui constructor”, a declarat primarul din Tismana, Petre Remetea, într-o emisiune la Accent TV.

Unul dintre marile proiecte promovate de autoritățile locale vizează rețeaua de canalizare. Circa 40 de kilometri de conducte ar urma să se construiască, în parteneriat cu Aparegio, în următorii cinci ani. Lucrarea valorează nouă milioane de lei.

Primăria promite fonduri și pentru reabilitarea dispensarului din oraș și a școlilor.

Vizualizări: 2,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: