Instituție publică din Gorj, desființată

Centrul Județean pentru Comservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj nu va mai avea personalitate juridică. Mai exact instituția de cultură va deveni un compartiment sau o secție a Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu.

Decizia comasării celor două instituții urmează să fie votată vineri în ședința de Consiliu Județean. 

"Nu știu foarte multe date drepte această decizie. Am înțeles că se va lua o decizie la nivelul Consiliului Județean și teoretic va CJCPCT Gorj va fi o secție sau un compartiment al Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu. Probabil legislația stă la baza acestei decizii, mai mult nu știu. Eu doar execut se ce va hotărî mâine la Consiliul Județean Județean.", a declarat Alexandru Bratu.

Salariații trebuie să stea liniștiți pentru că vor fi preluați iar viitoarea conducere va încerca să îmbunătățească activitatea instituției.

"Din câte am înțeles acolo sunt 13 salariați care vor fi preluați. Eu voi încerca să îmbunătățesc activitatea, o să mă uit puțin înapoi la ce s-a făcut până acum și apoi voi încerca să dezvolt.", a mai spus Alexandru Bratu directorul Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 2,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: