Cabană în stil scandinav cu piscină exterioară într-un sat de sub munte 

Doi tineri din comuna gorjeană Crasna, care au revenit acasă, la sat, sătui de agitația din București, au adus cu ei și o nouă viziune despre a face turism. Denisa Zamfir și soțul ei au implementat în satul Cărpiniș idei inedite de unități de cazare pentru turiștii care ajung la Gorj și nu au dat greș.

Au creat la Crasna un concept care atrage turiștii ca un magnet. Totul a început cu R House, acolo unde turiștii sunt cazați la pensiune și primesc micul dejun bio de la producătorii din sat, în coșuri de nuiele la ușă, dar se pot bucura și de singura piscină infinity din Gorj mereu încălzită. 

A urmat apoi R Box Forest o cabană suspendată la 8 metri în mijlocul pădurii, unde priveliștea rivalizează cu peisajele din Bali și unde turiștii se pot bucura de intimitate.

Acum cei doi tineri antreprenori vin cu o altă noutate pentru turismul din Gorj.

"Lucrăm să ne extindem conceptul creat de noi cu o nouă locație în stil scandinav care va fi în apropiere de R Box Forest și are o capacitate de patru locuri, cu o piscină exterioară proprie care va fi încălzită. Este un nou concept în Gorj și este realizat cu fonduri proprii. Suntem siguri că și acest spațiu de cazare in stil scandinav va prinde cel puțin la fel de bine", a declarat Denisa Zamfir.

În viitor tinerii antreprenori de la Crasna vor să continue și construirea cabanelor suspendate în pădure.

Galerie foto


Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Oameni, locuri, povești:

Citește și: