O firmă din Oltenia face angajări. Recrutările se fac la sediul unei primării!

Oportunitate de angajare pentru locuitorii unei comune din județul Gorj! Reprezentanții uneia dintre cele mai mari firme din Oltenia, care are la Târgu Jiu o fermă de pui, va face recrutări. Oamenii nu vor fi nevoiți să bată drumul până la sediul societății și asta pentru că primarul localității a planificat o întâlnire chiar în sediul primăriei.

Firma care dorește să ofere locuri de muncă gorjenilor se numește La Provincia, iar recrutările vor avea loc în comuna Roșia de Amaradia. În momentul de față, mai mulți localnici din zonă lucrează deja în cadrul societății și sunt mulțumiți de condițiile de care beneficiază.

„Am luat legătura cu reprezentanții firmei și am stabilit și am planificat pentru miercuri, 2 octombrie, la sediul primăriei, o întâlnire între cei interesați de un loc de muncă și angajator. Se va face chiar selecția pe loc. Ca și punct de lucru, discutând cu dumnealor, au hotărât să-i încadreze la sediul firmei din județul Vâlcea. Localitatea Roșia de Amaradia fiind aproape de granița de județul Vâlcea, ei vor avea de parcurs o distanță aproape la fel ca până la Târgu Jiu, însă și în cazul lor se va asigura transport din partea firmei”, a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia, la Radio Infinit. 

Printre cei care și-au manifestat dorința de a-și găsi un loc de muncă aproape de casă sunt și tineri. 

„Tineretul din Roșia de Amaradia pleacă la muncă în străinătate încă de la începutul anului, după care revin acasă și cu banii câștigați fac investiții în gospodăriile proprii. Din partea mea, îi felicit și sper ca pe viitor, ce fac în acolo, să facă și în România. Vreau să scot în evidență că la întâlnirea cu reprezentanții La Provincia și-au anunțat intenția de a participa și câțiva tineri care au muncit în străinătate și care acum ar fi interesați de un loc de muncă acasă. Vorbim, în special, de mame care, acum, că a început școala, își doresc să rămână alături de copii” a mai declarat Liviu Cotojman.

LaProvincia este o afacere de familie și un brand 100% românesc, un jucător important pe segmentul agroalimentar din România.

Vizualizări: 2,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: