Prima lovitură de titlu pe care a dat-o Universitatea Craiova!

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dat o PRIMĂ lovitură importantă înainte de startul noului sezon. Silviu Lung Jr, portarul celor de la Poli Iași, a fost anunțat oficial la gruparea din Bănie.

Universitatea Craiova a anunțat oficial venirea lui Silviu Lung Jr în Bănie. Vara trecută, fostul portar de la Al-Raed își încheia aventura în Arabia Saudită și semna un contract valabil pe un an cu Poli Iași. În stagiunea recent încheiată, ieșenii s-au zbătut la retrogradare, iar Silviu Lung Jr a avut o contribuție foarte mare la menținerea echipei în prima ligă.

Fostul portar de la Poli Iași a semnat un contract valabil pe 2 ani cu Universitatea Craiova, timp în care se va lupta cu Laurențiu Popescu pentru postul de titular.

 „OFICIAL. Bine ai venit la Știința, Silviu Lung jr.! Știința face prima mutare în perioada de mercato și îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă și două SuperCupe ale României.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean. Mult succes în alb-albastrul Științei, Silviu!”, a fost anunțul făcut de Universitatea Craiova pe rețelele de socializare.

Vizualizări: 1,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: