Posturi libere la DGASPC

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea mai multor posturi de educator. Posturile presupun perioadă nedeterminată.

Este vorba despre: două posturi de educator (studii medii) cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor „Tineretul” – Rovinari, un post de educator (studii medii) cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi – Târgu Jiu, două posturi de educator (studii medii) cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Cărbuneşti – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor – Târgu Cărbuneşti.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii medii şi vechime în muncă de cel puţin un an.

Dosarele se depun până la data de 6 martie 2023, ora 16:30. Proba scrisă va avea loc pe data de 15 martie 2023, ora 10:00, iar proba interviu la data de 21 martie

 
 

Vizualizări: 2,713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: