Oltenii cred în victoria Craiovei cu Maribor! 

Preocuparea principală a patronului echipei de pe „Ion Oblemenco” este reprezentată de returul cu Maribor, din preliminariile Conference League. După victoria de pe terenul ardelenilor lui Dan Petrescu, Mihai Rotaru a subliniat faptul că este nevoie de concentrare maximă pentru obținerea calificării, după ce slovenii au dispus de olteni cu 2-0 în tur.

Universitatea Craiova se află în fața celei de-a doua manșe cu Maribor, din turul doi preliminar al acestei ediții de Conference League. Jucătorii lui Costel Gâlcă vor avea de îndeplinit o misiune extrem de complicată pe propriul teren, dat fiind faptul că au pierdut cu 0-2 în prima confruntare cu slovenii. 

Mihai Rotaru consideră că cel mai important meci pentru echipa sa este acum cel cu Maribor.
„Pentru noi, cel mai important meci este cel cu Maribor. Sunt convins că putem întoarce rezultatul. Trebuie să dăm tot cu toții, de la șofer până la jucători. Contăm pe sprijinul suporterilor, vom da drumul și Peluzei Sud. Avem nevoie de calificare. Nu am un număr oficial de bilete vândute momentan. Începe operațiunea Maribor.

Oricare dintre cei din seara asta poate fi titular cu Maribor. Nu cred că este vreunul 100% rezervă. Cred că mister a făcut un mix în seara asta. Și a ieșit. Avem mult timp de când nu pierdem cu CFR Cluj.

Pentru noi, eliminarea din cupele europene nu este o opțiune plauzibilă. Nu trebuie să faceți prea mari exerciții de logică. Am luat roșu și din această cauză am fost înfrânți de Maribor”, a transmis Mihai Rotaru, citat de Digi Sport.

Partida retur va avea loc joi, 1 august, începând cu ora 20:00, pe „Ion Oblemenco”.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: