ACS Viitorul nu are nici un obiectiv în noul sezon

Situație descurajatoare la ACS Viitorul Târgu Jiu, echipa care are origini în Vâlcea, se antrenează la Drăguțești și va juca la Severin. Se pare că falimentul clubului aflat în insolvență se apropie, dovadă faptul că nu a fost anunțat nici un obiectiv, nici măcar salvarea de la retrogradare.

Antrenorul celor de la ACS Viitorul, timișoreanul Călin Cojocaru, a evitat să vorbească despre obiectivul pentru noul sezon, care va debuta în data de 3 august. 

”Nu vreau să vorbesc nici despre play-off, nici despre play-out, ci doar despre prima etapă. Obiectivul e să ne concentrăm pe meciul de la Oradea, din care vrem să scoatem maximum. Vreau să o luăm pas cu pas. E mai bine că vor fi 22 de echipe, e benefic pentru jucători, fiindcă vor avea mai multe meciuri si așa pot progresa”, a spus Cojocaru referitor la sezonul care va începe la finalul săptămânii.

Sâmbătă, echipa sa a disputat ultimul amical al verii,  în deplasare, la SCM Râmnicu Vâlcea, echipă clasată sezonul trecut pe primul loc în Seria 6 din Liga 3 și pierzătoare a promovării după ce a disputat patru baraje. ACS Viitorul a fost învinsă în acest amical, scor 1-0 pentru vâlceni.

Până la acest ultim amical, ACS Viitorul a mai disputat amicale cu Jiul Rovinari (locul 2 în Liga 4 Gorj), CS Mioveni (locul 5 în Liga 2),  FCU Craiova ( Liga 2) și ACS Oltul Curtișoara (locul 8 în Seria 6 din Liga 3).

În prima etapă, echipa susținută financiar de Nicolae Sarcină va juca la Oradea, cu nou-promovata FC Bihor, sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: