Costel Gâlcă a anunțat obiectivul Universității Craiova

Costel Gâlcă a anunțat obiectivul pe care îl are echipa lui, imediat după meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 0-2.  Tehnicianul a dezvăluit ce planuri are pentru acest sezon vorbind despre plusurile și minusurile echipei pe care o pregătește.

Universitatea Craiova a reușit să se impună în Gruia, în fața celor de la CFR Cluj, cu scorul de 2-0. Trupa pregătită de Costel Gâlcă a jucat o repriză întreagă cu un om în plus, după ce Kamara a fost eliminat. 

La finalul partidei, Costel Gâlcă a vorbit despre evoluția echipei pe care o antrenează și a dezvăluit care este obiectivul oltenilor în acest sezon. Tehnicianul a declarat că trupa lui se va bate la titlul, chiar dacă este conștient că va fi o luptă extrem de grea.

„Mai avem mult de lucru, dar se văd îmbunătățiri în echipă din multe puncte de vedere.

Vrem să ne batem la titlu, nu este ușor, abia este începutul campionatului. Contează atitudinea și implicare fiecăruia”, a declarat Costel Gâlcă, la finalul meciului din Gruia.

Alex Mitriță a vorbit despre evoluția echipei în meciul cu CFR Cluj și a declarat că Universitatea Craiova va da totul în returul cu Maribor, pentru a întoarce rezultatul din manșa tur.

„Aveam nevoie de cele trei puncte, veneam după o deplasare foarte grea, trebuia să câștigăm acest meci. O victorie foarte importantă pentru noi, nu a fost un meci ușor, suntem foarte bucuroși că am luat cele trei puncte. Vă dați seama că am fost dezamăgiți după meciul cu Maribor

De mâine ne putem gândi și la retur, nu mai avem nimic de pierdut. Jucăm acasă, trebuie să mergem peste ei. Cu siguranță, de la meci la meci o să fim din ce în ce mai buni. Nu suntem încă 100%, dar o să arătăm mult mai bine. Avem jucători noi, trebuie să-i integrăm cât de repede putem. (n.r. dacă se gândește la titlu) Nu vreau să fac aceeași greșeala”, a declarat Alexandru Mitriță, la finalul partidei.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: