Andrieș mai are de lucru până va forma noua echipă!

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au început pregătirea în sală dar și seria de meciuri de pregătire. Chiar dacă au pierdut un prim amical programat destul de repede după ce au reluat antrenamentele specifice, antrenorul Liviu Andrieș este optimist.

După o săptămână istovitoare de pregătire fizică intensă și apoi o săptămână de pregătire în sală, jucătoarele de la CSM Târgu Jiu au susținut și un prim test. Mai puțin relevant dată fiind perioada de pregătire, amicalul cu SCMU Craiova l-a ajutat pe antrenorul Liviu Andrieș să vadă cât mai are de lucru pentru a integra în lot jucătoarele nou venite. 

CSM Târgu Jiu a perfectat în vară cinci noi achiziții dar a promovat și o serie de junioare care acum se pregătesc cu prima echipă.

Deși e mulțumit de cum decurge pregătire, antrenorul Liviu Andrieș recunoaște că mai este mult de lucru. 

„Venim doar după cinci antrenamente în sală cu mingea, s-a văzut acest lucru, încă avem de lucrat, dar îmbucurător este faptul că, după acest prim joc, ținând cont și de încărcătura pe care am avut-o în aceste două săptămâni, nu s-a întâmplat nicio accidentare. Ca o concluzie generală, cred că suntem bine și, sper eu, când vor reveni Helena Gilda Simao și Laura Moldovan, două jucătoare de bază, alta va fi și exprimarea noastră. Mai este de lucru, avem materia primă, suntem mulțumiți momentan, vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Fetele au răspuns destul de bine în aceste săptămâni. E clar că pentru unele a fost o muncă asiduă dusă la extrem, dar au reacționat bine. Sunt mulțumit de ceea ce am realizat în această perioadă și, încă o dată, spun că mai avem de muncă, pentru că avem doar cinci antrenamente cu mingea și acest lucru s-a văzut în acest prim joc”, a spus Andrieș după meciul cu formația din Craiova.

SCMU Craiova s-a impus în amicalul disputat în weekend la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, scorul fiind 21-27 (9-14). S-au mai jucat și alte 15 minute adiționale, în care antrenorii celor două echipe au testat jucătoarele mai puțin experimentate, scorul fiind 7-8. 

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: