Alexandru Sulea a câștigat Cupa Municipiului Zalău

Sportivii secției de box a CSM Târgu Jiu au participat în acest weekend la Cupa Municipiului Zalău. Delegația clubului primăriei, aflată sub coordonarea unui fost mare campion, antrenorul Petrișor Gănănău, s-a întors cu trofeul acordat  la  Cupa Municipiului Zalău care a fost adjudecat de pugilistul gorjean Alexandru Sulea, la categoria 86 de kilograme. 

A fost un weekend excelent pentru pugiliștii secției de box a CSM Târgu Jiu, care au avut ocazia să participe, la Zalău, la un puternic turneu de verificare, după cum informează clubul primăriei: „Toți sportivii clubului nostru, prezenți la turneul transilvănean, au avut prestații foarte bune, dar de departe cel care a ieșit în evidență a fost Alexandru Sulea. Medaliatul cu argint la Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin de anul acesta, Alexandru Sulea, a urcat în ring la categoria 86 de kilograme. A dominat categoria și a câștigat fără probleme Cupa Municipiului Zalău”.

CSM Târgu Jiu a mers la Zalău cu Hector Văduva, la categoria 30 de kilograme, Sebastian Petrea, la categoria 32 de kilograme și Corleone Bonculescu, la categoria 54 de kilograme, toți trei la cea mai mică dintre categoriile de vârstă. La juniori, la masculin, pentru Târgu Jiu au urcat în ring Alexandru Licuriceanu, la categoria 48 de kilograme și Răzvan Tomescu, la categoria 60 de kilograme. Tot la categoria de vârstă juniori, dar la feminin, CSM Târgu Jiu a fost reprezentată de Alisia Bîrzavă, la categoria 48 de kilograme. La tineret, CSM Târgu Jiu a boxat la Zalău prin Valentin Cărbunaru, la categoria 71 de kilograme, în timp ce la seniori, pentru CSM Târgu Jiu a urcat în ring, Alexandru Sulea, care a boxat la categoria 86 de kilograme.

Galerie foto


Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: