Înfrângere în amicalul cu Jiul Petroșani

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a pierdut partida disputată sâmbătă, în deplasare, pe terenul echipei de Liga a 3-a, CSM Jiul Petroșani. Gazdele s-au impus cu 2-0, scor stabilit încă din prima repriză. 

Amicalul cu Jiul a fost al treilea meci de pregătire din această vară pentru tânăra echipă antrenată de Mario Găman.

CSM Târgu Jiu a încheiat încă o săptămână de pregătire, cu un joc amical împotriva unei echipe foarte bune din Liga 3, o echipă cu pretenții la nivelul eșalonului 3. „Băieții lui Mario Găman au făcut un meci foarte bun în fața unui adversar cu obiective importante în sezonul următor. Deși veneau după o perioadă intensă de antrenamente și după un amical disputat vineri, cu o altă echipă de Liga 3-a, Vulturii Fărcășești, cu care a remizat, scor 2-2, jucătorii lui Mario Găman au cedat cu greu în fața echipei din Petroșani. Oboseala și ușoara lipsă de experiență în unele momente ale jocului au înclinat balanța în favoarea gazdelor. Meciul a fost decis de două goluri marcate în prima repriză, în minutele 27 și 45. După pauză, meciul a rămas în continuare deschis, cu ocazii de ambele părți, și puțin a lipsit ca echipa lui Mario Găman să înscrie însă meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru gazde”, se arată în cronica acestui meci amical. 

Antrenorul Mario Găman consideră că a fost un test util pentru echipa sa, care a scos în evidență unele aspecte ce trebuie remediate în următoarea perioadă. 

”Am terminat această săptămână cu un meci amical împotriva unei echipe foarte bune de Liga 3-a. Dacă este să ținem cont de perioada de pregătire în care ne aflăm, meciul a fost unul cu un ritm intens, cu ocazii de ambele părți. A fost un test foarte util,  pentru că din aceste jocuri avem numai de învățat și în cel mai scurt timp trebuie să remediem greșelile, atât cele individuale, cât și cele colective. Trebuie să avem mai multă încredere în noi, personalitate, concentrare, pentru că orice amănunt este important în dinamica unui joc”, a declarat imediat după meci antrenorul echipei de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu, Mario Găman.

În cele trei meciuri disputate CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie, un egal și o înfrângere.

CSM Târgu Jiu: Fabian Constantin Bălășoiu(2006), Ștefan Alexandru Belea(2007), Andrei Dragoș Blaj(2007), Ionuț Constantin Buță(2007), Adrian Albert Cărămidaru(2006), Daniel Gheorghe Ciortan(2007), Elis Cosmin Detculescu(2007), Albert Andrei Filip(2007), Valentin Silviu Ilinca(2007), Ștefan Alexandru Lăpădat(2007), George Mihăiță Miculicean(2006), Florin Mario Păunescu(2007), Andrei Poenaru(2006), Adrian Mădălin Rasoveanu(2007), Florin Antonio Surcel(2007), Mario Andrei Țambu(2007), Eduard Ionuț Trăistaru(2007), Andrei Trancău(2007), Mihnea Tutunaru(2007), Adelin Pîrcălabu(1996), Alexandru Oprița(1997), Fabian Bărănescu(2004), Lucian Marina(1995), Bebeto Lupuleț(1999), Robert Stancu (1999), Marian Habet(2001).

* pe perioada de pregătire mai pot apărea unele modificări în componența lotului

STAFF

Antrenor principal: Mario Sergiu Găman

Antrenor secund: Dan Staicu

Antrenor secund: Sorin Vintilescu (antrenor U19)

Antrenor secund: Florin Popete (antrenor U17 )

Antrenor portari: Dorin Hîrsu

Delegat: Cristian Romeo Mihuț

Galerie foto




Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: