Vor să fie dați afară cinci fotbaliști ai Universității Craiova! 

După eșecul cu Maribor, 0-2 în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, fanii Universității Craiova au cerut ca cinci fotbaliști să fie dați afară. Alexandru Crețu, Andrei Ivan, Mihai Căpățână, Gjoko Zajkov și Omar Maldonado nu mai sunt doriți de suporteri la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a fost învinsă de NK Maribor cu 0-2, în deplasare, în prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League. La finalul partidei, fanii nervoși și-au vărsat furia pe rețelele de socializare. „Lui Maldonado trebuie să i se rezilieze contractul în seara asta!”, „Obsesiile lui Gâlcă, Crețu, Zaikov și Ivan l-au îngropat”, „Practicantului de fotbal Căpățînă ar trebui să i se rezilieze contractul în avionul de întoarcere. Cred că și lui Maldonado i se poate găsi un bilet ieftin de avion către Honduras”, „Maldonado OUT”, „Cât îl mai ținem pe Căpățînă în teren? Niciodată nu a arătat că este fotbalist, dar tot se insistă cu el. La golul 2 spectator…” sau „Maldonado trebuia reziliat după primul meci. Este evident că omul este gafeur de meserie” sunt câteva dintre reacții.

Universitatea Craiova a jucat o oră în inferiotate numerică. Denil Maldonado a fost eliminat în minutul 31, după un fault comis ca ultim apărător, după care echipa antrenată de Costel Gâlcă a fost dominată la toate capitolele. 

Returul de la Craiova se joacă pe 1 august, de la ora 20:00.

Vizualizări: 3,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: