Beşliu va participa la Cupa României pentru Seniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu va participa la Cupa României Seniori, eveniment ce are loc la Târgu Mureș, în perioada 26-28 iulie. Acesta va întra în competiție la categoria 97 de kilograme. 

După luptele pe plajă, Alexandru Beșliu revine în acest weekend la competițiile pe saltea. Luptătorul gorjean, pregătit la CSM Târgu Jiu de antrenorul Mădălin Gorjanu, a mers la această competiție cu gândul de a face un turneu cât mai bun. Cei mai buni luptători din România se vor lupta pentru medalii în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în cadrul Cupei României de Seniori, doar la categoriile olimpice, ceea ce înseamnă că va fi o competiție foarte puternică din punct de vedere valoric. Chiar dacă pentru Alex Beșliu obiectivul principal rămâne Campionatul Național U23, antrenorul Mădălin Gorjanu este convins că sportivul gorjean poate face un turneu foarte bun.

”Alex va participa la Cupa României pentru seniori, care se anunță o competiție foarte puternică din punct de vedere valoric. Dacă mă uit pe lista cu participanții la această cupă, văd ca nu lipsește nimeni dintre seniorii valoroși ai României la lupte libere. Obiectivul lui Alex pentru acest an rămâne Campionatul Național U23, dar sunt sigur că și la Târgu Mureș poate să facă un rezultat bun. Alex este foarte bine pregătit fizic, mental și tehnic și sunt sigur că se va ridica la nivelul acestei competiții”, a declarat pentru csmtargujiu.ro, înainte de plecarea spre Târgu Mureș, Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: