De ce are Gică Craioveanu dosar penal! Riscă între 6 luni și 3 ani de închisoare! 

Gică Craioveanu este cercetat penal și riscă să execute o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 6 luni și 3 ani. Fostul fotbalist a fost prins conducând un autoturism, asta deși avea permisul suspendat.

În cursul zilei de miercuri, Gică Craioveanu a fost oprit de poliție pentru un control de rutină, pe șoseaua Pitești-Slatina, context în care oamenii legii au constatat faptul că fostul atacant al formației Universitatea Craiova avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele lui Gică Craioveanu a fost întocmit un dosar penal pentru că a condus o mașină deși nu avea acest drept. De altfel, fostul jucător le-a spus polițiștilor că nu avea cunoștință de faptul că are permisul de conducere suspendat încă din anul 2020.

„În ziua de 24 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism, pe DN 65B, având dreptul de a conduce suspendat.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, a fost anunţul transmis de IPJ Argeș în cazul lui Gică Craioveanu.

Potrivit Codului Penal, fostul fotbalist riscă să fie condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de la 6 luni la trei ani sau să primească o amendă penală.

Gică Craioveanu nu este la prima abatere. În anul 2020, acesta a primit o condamnare cu suspendare, acuzația fiind că s-a urcat la volan sub influența alcoolului, moment în care i-a fost suspendat și permisul de conducere.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: