Handbalistele joacă sâmbătă primul meci amical

CSM Târgu Jiu și a stabilit programul de meciuri amicale din această vară. Primul amical pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va avea loc pe 27 iulie, pe teren propriu, cu SCM U Craiova.

Echipa de handbal a intrat deja în sală, la începutul acestei săptămâni, după o perioadă de pregătire în aer liber. Jucătoarele lui Liviu Andrieș au început antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon din Liga Florilor. 

Oficialii clubului și staff-ul tehnic au definitivat și programul de meciuri amicale din această perioadă de pregătire, care vor avea loc  între 27 iulie și 25 august. 

Seria de meciuri amicale va începe, sâmbătă, 27 iulie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu SCM Craiova, la Târgu Jiu.

În perioada 9-11 august, CSM Târgu-Jiu va organiza turneul ”Memorialul Mircea Pașek”, la care participă Minaur Baia Mare, HC Zalău și CSM Slatina iar în perioada 16-18 august, CSM Târgu Jiu va disputa alte două partide amicale, în cadrul unui turneu organizat tot la Târgu Jiu, la care și-au anunțat participarea Măgura Cisnădie și Activ Prahova Ploiești. 

Cu o săptămână înainte de debutul noului sezon, CSM Târgu Jiu se va deplasa la Brașov pentru un puternic turneu, la care participă echipa gazdă, Corona Brașov, dar și grupările de primă ligă, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie, după cum a anunțat oficial clubul primăriei. 

PROGRAM MECIURI AMICALE

27 iulie CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova

9-11 august Memorialul Mircea Pașek – Sala Sporturilor Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu, CSM Slatina, HC Zalău și HC Baia Mare

16-18 august – Turneu Sala Sporturilor Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu, Măgura Cisnădie, Activ Ploiești

23-25 august – Turneu Sala Sporturilor Brașov – Corona Brașov, CSM Târgu Jiu, SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie

*(datele și orele de disputare ale partidelor de verificare, dar și eventualele schimbări în cadrul programului de meciuri amicale vor fi anunțate în timp util)

Vizualizări: 1,337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: