Helena Gilda Simão Paulo, convocată la JO de la Paris 2024!  

Mai e puțin timp până la debutul Jocurilor Olimpice de la Paris, unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente din lumea sportului. CSM Târgu Jiu va avea o reprezentantă la Olimpiadă, Helena Gilda Simão Paulo, componentă a naționalei Angolei, care este convocată la lot pentru Olimpiada de la Paris.

CSM Târgu Jiu a început pregătirea pentru noul sezon dar, de la ședințele de pregătire lipsește o jucătoare, Gilda Simao. Clubul primăriei a anunțat că aceasta lipsește motivat, pentru că participă la cea mai mare și așteptată competiție sportivă a lumii, Jocurile Olimpice, anul acesta organizate la Paris, acolo unde este prezentă cu naționala Angolei.

Naționala Angolei a fost repartizată în Grupa B, alături de Franța, Spania, Brazilia, Olanda și Ungaria. Primul meci pe care-l dispută Angola la Olimpiada de la Paris, va fi pe 25 iulie, cu Olanda, de la ora 12.00, meci transmis de Eurosport. 

„În februarie 2024, oficialii clubului din Târgu Jiu au legitimat-o pe internaționala angoleză Helena Gilda Simão Paulo, care evoluează pe postul de inter-coordonator de joc. În vârstă de 26 de ani, Helena Paulo Gilda Simao a debutat pentru echipa noastră pe 22 februarie, într-o victorie contra Coronei Brașov, scor 27-24, partidă în care a și marcat 4 goluri”, anunță clubul primăriei.

Handbalista din Angola a semnat pentru un an și jumătate cu gruparea gorjeană.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: