Cristian Pustai are ca obiectiv promovarea la noua sa echipă

În ciuda investițiilor masive din ultima perioadă, Gloria Bistrița Năsăud a ratat pentru doi ani la rând promovarea în Liga 2. Acum, cu un nou antrenor, fostul tehnician de la Pandurii, Cristi Pustai, bistrițenii speră să își îndeplinească obiectivul.

Echipa condusă de Adrian Falub a pierdut barajele cu Corvinul Hunedoara (2-4 la general, în semifinala din 2023) și Unirea Ungheni (3-4 la general, în finala din această vară) și s-a despărțit de bistrițeni. Aceeași soartă a avut-o și directorul sportiv Aurelian Băbuțan.

Pentru banca tehnică, CS Gloria l-a ales apo pe Iosif Rotariu (61 de ani). Fostul internațional a și fost prezentat oficial la Bistrița în luna iunie și urma ca proiectul să primească greutate și prin numirea lui Gabi Balint, pe postul de președinte al clubului.

Doar că autoritățile județene au schimbat la un moment dat ”macazul”. Vrăjit de ”proiectul Corvinul”, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a apelat la agentul Bogdan Apostu, care și-a făcut o altă echipă. 

Iosif Rotariu a fost înlocuit de  Cristian Pustai (57 de ani). Profesorul s-a despărțit în această vară de Ceahlăul Piatra Neamț, a fost dorit acasă de ACS Mediaș, dar a acceptat oferta din Bistrița-Năsăud, din informațiile liga2.ro. 

În cariera sa, Pustai le-a mai pregătit pe Chimica Târnăveni, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, Rapid, FC Botoșani, Dunărea Călărași și Gloria Buzău, cu Pandurii Târgu Jiu jucând în grupele Europa League.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: