Jucătorii plecați de la ACS Viitorul vor juca tot în liga 2!

Nou promovată în Liga 2, Unirea Ungheni are un nou portar în lot, luat de la o viitoare adversară din Liga 2. Este vorba de Robert Geantă, plecat de la ACS Viitorul, alți doi jucători gorjeni, Gabriel Dodoi și Denis Brînzan, ultimul plecat recent tot de la ACS Viitorul, urmând să joace tot în Liga 2,  la CSM Focșani.

Unirea Ungheni și-a încheiat cantonamentul din Slovacia, iar în drum spre România s-a opri în Ungaria pentru a disputa încă un meci test. A întâlnit Gyirmot SE, clasată pe locul 6 din 18 în ediția trecută a ligii secunde din țara vecină, în fața căreia a cedat cu scorul de 1-2 iar fostul jucător al ACS Viitorul, Robert Geantă, a debutat în poartă cu această ocazie.

Alți doi foști jucători de la ACS Viitorul au ajuns la CSM Focșani care a oficializat recent cinci achiziții, fiind în pregătiri pentru prima etapă a Ligii 2, programată la începutul lunii august. Clubul nou-promovat din Liga 3 a comunicat jucătorii care au semnat contractele, deși patru dintre ei se aflau în lot încă din momentul reunirii, după cum a transmis liga2.ro iar printre ei se află gorjenii Denis Brînzan, care a părăsit în această vară ACS Viitorul dar și Gabriel Dodoi, și el trecut pe la ACS Viitorul pentru scurt timp, ultima dată jucând la  CSM Alexandria.

După ce pierduse 13 jucători în vară, ACS Viitorul a mai pierdut unul în aceste zile, Vlad Buțurcă alegând să joace pentru Jiul Petroșani.

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: