Victorie cu FCU Craiova 2 pentru noua echipă de fotbal din Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie în primul meci amical din istoria echipei de seniori. Echipa lui Mario Găman a trecut cu 4-1 de FCU Craiova 2 într-un meci amical disputat pe terenul trei din Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu.

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a bifat un nou moment istoric pentru secția de fotbal a clubului. CSM Târgu Jiu și a disputat prima partidă după ce proiectul fotbalistic a demarat la mijlocul acestei săptămâni. Echipa pregătită de Mario Găman s-a impus în primul amical al verii cu scorul de 4-1 în fața echipei secunde a celor de la FCU Craiova. 

Meciul amical disputat pe terenul 3 de antrenamente, din Complexul Sportiv Municipal, CSM Târgu Jiu a primit vizita echipei FCU Craiova 2, fostă formație de Liga 3, retrogradată în această vară în eșalonul 4. 

CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”11”: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, George Miculiceanu, Lucian Marina, Marian Habet, Adelin Pîrcălabu, Albert Filip, Alexandru Lăpădat, Albert Cărămidaru, Bebeto Lupuleț.

‚Pe o vreme destul de bună pentru fotbal și sub privirile a numeroși iubitori de fotbal veniți să vadă la lucru pentru prima dată echipa, băieții lui Mario Găman au avut poftă de joc, scorul înregistrat la finalul meciului, 4-1, a mulțumit staff-ul tehnic al echipei, care a recunoscut însă că mai sunt multe aspecte de pus la punct. Perioada de pregătire este destul de lungă, iar Mario Găman își dorește cât mai multe partide amicale pentru a regla din mers angrenajul echipei”, se arată în cronica acestui meci oferită de csmtargujiu.ro. 

Partida a fost controlată în cea mai mare parte de formația gorjeană, care a avut și primele ocazii ale meciului și a marcat de patru ori.

Rasoveanu, intrat după pauză, a marcat primul gol al întâlnirii iar în minutul 65, FCU Craiova a egalat, pentru puțin timp însă, pentru că echipa din Târgu Jiu a revenit rapid în atac și a reușit să revină la conducere, după golul marcat de Andrei Trancău, în minutul 68.  Gorjenii au rămas în continuare în jumătatea adversă, iar Trancău a făcut dubla în minutul 76.  În minutul 82, gorjenii au punctat, din nou, de această dată prin Mario Păunescu. 

Amicalul s0a încheiat cu scorul de 4-1 pentru CSM Târgu Jiu, într-un meci în care Mario Găman a rulat tot lotul avut la dispoziție. 

Iată și lotul CSM Târgu Jiu la acest moment, cu specificația că pe perioada de pregătire mai pot apărea unele modificări în componența lotului.

CSM Târgu Jiu: Fabian Constantin Bălășoiu(2006), Ștefan Alexandru Belea(2007), Andrei Dragoș Blaj(2007), Ionuț Constantin Buță(2007), Adrian Albert Cărămidaru(2006), Daniel Gheorghe Ciortan(2007), Elis Cosmin Detculescu(2007), Albert Andrei Filip(2007), Valentin Silviu Ilinca(2007), Ștefan Alexandru Lăpădat(2007), George Mihăiță Miculicean(2006), Florin Mario Păunescu(2007), Andrei Poenaru(2006), Adrian Mădălin Rasoveanu(2007), Florin Antonio Surcel(2007), Mario Andrei Țambu(2007), Eduard Ionuț Trăistaru(2007), Andrei Trancău(2007), Mihnea Tutunaru(2007), Adelin Pîrcălabu(1996), Alexandru Oprița(1997), Fabian Bărănescu(2004), Lucian Marina(1995), Bebeto Lupuleț(1999), Robert Stancu(1999), Marian Habet(2001).

Galerie foto




Vizualizări: 1,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: