Vulturii Fărcășești și-a reconfigurat programul amicalelor

Retragerea unor echipe din Liga 3 sau chiar desființarea definitivă a onor formații face ca programul meciurilor amicale anunțat de Vulturii Fărcășești să fie schimbat din mers. Gorjenii care au promovat recent în Liga 3.

Vulturii Fărcășești va juca sâmbătă, de la 10:30, primul meci amical al acestei perioade de pregătire, adversari fiind cei de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea.

În ceea ce privește al doilea amical, gorjenii s-au reorientat către echipa recent înființată la Târgu Jiu, după ce Viitorul Șimian s-a desființat.

„Având în vedere desființarea echipei Viitorul Șimian, meciul de pregătire pe care îl aveam programat cu mehedințenii, a picat. Staff-ul tehnic s-a mișcat rapid, programând un alt meci de pregătirea în perioada respectivă. Vom întâlni CSM Târgu Jiu, acasă, în data de 26 iulie, de la ora 10:00. CSM Târgu-Jiu va porni în acest an din Liga a IV-a, fiind o echipă nou înființată la nivel de seniori. Echipa municipalității are în plan promovarea în eșalonul terț, având un lot cu jucători ce au activat frecvent la Liga a III-a în tricoul celor de la Gilortul Târgu Cărbunești. Mai mult, antrenor principal este Mario Găman, cel ce a făcut o treabă excelentă la Cărbunești”, este anunțul oficial făcut de cei de la Vulturii Fărcăşeşti.

Gorjenii mai au și alte meciuri amicale programate cu Viitorul Dăești, CSO Filiași sau Gilortul Cărbunești, cele mai multe urmând să se dispute în luna august.

Galerie foto


Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: