Au rămas fără antrenorul principal!

Echipa de fotbal din Turceni pare a fi la un pas de desființare, judecând după ritmul în care oamenii pleacă de la fosta formație de Liga 3. După demisia președintelui Iulian Diură au plecat de la Turceni și antrenorul principal dar și delegatul echipei.

După refuzul conducerii orașului Turceni de a mai susține echipa în eșalonul trei tot mai mulți profesioniști părăsesc echipa. Primul plecat a fost președintele Iulian Diură, care a explicat că proiectul său era unul pentru Liga 3 și și-a prezentat demisia.

Acum și antrenorul principal Viorel Cojocaru dar și organizatorul de competiții Valentin Modrea au ales să se despartă de CSO Turceni.

„După o lungă perioadă petrecută în cadrul clubului, antrenorul Viorel Cojocaru și domnul Valentin Modrea, organizatorul de competiții, nu vor mai face parte din noul proiect. Două promovări în liga a 3-a plus alte titluri de campioni județeni, cupe și supercupe au fost aduse cu ei la cârma echipei. Dorim sa le mulțumim pentru acești ani la Turceni și le dorim mult succes!”, a transmis clubul din Turceni pe pagina oficială.

Deocamdată nu se știe nimic despre cine va antrena echipa pe viitor sau despre reunirea lotului sau ce jucători mai există la Turceni, pentru că nu s-au făcut comunicări recente pe această temă. 

Vizualizări: 2,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: