Foști panduri și foști juniori de la Pandurii s-au reunit sub comanda lui Mario Găman!

CSM Târgu Jiu va avea din acest sezon o echipă de fotbal la nivel de seniori care va evolua în Liga 4. Jucătorii selecționați pentru a face parte din lot s-au reunit miercuri la vestiarele din Stadionul Municipal și au efectuat un prim antrenament pe terenul trei al complexului sportiv.

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu care va fi înscrisă din această toamnă în Liga 4 Gorj, s-a reunit miercuri după-amiază la vestiarele din Stadionul Municipal. Prima ședință de pregătire a avut loc pe terenul trei din incinta Complexului Sportiv Municipal, aceasta fiind coordonată de fostul antrenor de la Pandurii, Mario Găman și secundul său Bobi Staicu. La antrenament au fost prezenți și antrenorii grupelor de juniori republicani U 19 și U 17 ani, Florin Popete, Sorin Vintilescu și Alin Poenaru, de la grupele pregătite de aceștia în sezonul trecut provenind majoritatea jucătorilor. 

Antrenorul Mario Găman, care a renunțat recent la colaborarea cu Gilortul Târgu Cărbunești, a avut la primul antrenament și foști elevi ai săi de la Gilortul, foști jucători pe care i-a antrenat și la Pandurii Târgu Jiu. Printre aceștia se numără portarul Alexandru Oprița, Marian Habet sau Adelin Pârcălabu dar și alți foști juniori de la Pandurii.

De altfel, bazele secției de fotbal a CSM Târgu Jiu s-au pus pe foștii antrenori de la Pandurii sau de la centrul de juniori al pandurilor, iar toți juniorii de la grupele celor de la Pandurii au fost preluați, ulterior intrării în faliment a clubului, de secția de fotbal a CSM Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: