CSM Târgu Jiu continuă cu același staff la echipa de handbal

CSM Târgu Jiu a dat startul pregătirii de vară la echipa de handbal feminin fără modificări la nivelul băncii tehnice. Echipa va fi antrenată în continuare de Liviu Andrieș, ca antrenor principal, ajutat de Andrei Enache, antrenor secund și Grigore Albici, antrenor cu portarii. 

Din staff-ul tehnic al echipei de handbal mai fac parte Petre Tocaru, maseur, Marcel Dobre, fizioterapeut, și Filip Cîrciumaru, kinetoterapeut.

Înainte de primul antrenament programat după reunire, staff-ul tehnic a ținut o ședință în care le-a transmis handbalistelor care sunt obiectivele echipei, dar și anumite aspecte legate de organizarea echipei și programul pentru luna următoare.

Primele antrenamente, de reacomodare la efort și pregătire fizică, au loc pe pista stadionului. Handbalistele au un program special de alergări și exerciții de reacomodare la efort. 

Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va antrena pe Stadionul Municipal și în Sala Sporturilor, iar prima parte a pregătirii este rezervată încărcării de natură fizică, a anunțat oficial clubul primăriei.

Galerie foto



Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: