Universitatea Craiova a transferat un jucător în Liga 1!

Universitatea Craiova l-a transferat pe Joan Markovic la o altă echipă din prima ligă. Atacantul pe care Mihai Rotaru visa să-l vândă pe milioane de euro a ajuns la o formație de play-out.

Universitatea Craiova a făcut o mutare șocantă, după prima etapă a noului sezon de Superliga României. Atacantul pe care Mihai Rotaru visa să ia milioane de euro a fost cedat la o echipă de play-out. Este vorba despre Jovan Markovic, fotbalist pe care antrenorul Costel Gâlcă a decis să nu se mai bazeze în această stagiune. Conform Fanatik, se pare că problemele disciplinare pe care le-a avut la finalul sezonului trecut au cântărit destul de mult în luarea acestei decizii.

Astfel, Jovan Markovic a ajuns la Hermannstadt, unde a fost cedat sub formă de împrumut, pentru un sezon. Nici aici nu-i va fi ușor să se impună fotbalistului în vârstă de 23 de ani, întrucât va avea o concurență destul de mare. Pentru postul lui, antrenorul Marius Măldărășanu îi mai are la dispoziție pe Ianis Stoica, Aurelian Chițu, Mateus Castro și Kablan N’Goma.

Vizualizări: 1,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: