ACS Viitorul s-a antrenat pe Stadionul Municipal!

După o serie de antrenamente efectuate în comuna Drăguțești, echipa care închiriază stadionul din Târgu Jiu s-a pregătit ieri pe noul gazon de pe Stadionul Municipal. ACS Viitorul a efectuat antrenamente atât pe pista stadionului cât și pe gazonul recent însămânțat.

Protejat în ultima perioadă din cauza însămânțării recente a gazonului, terenul de joc de la Târgu Jiu a fost deja utilizat pentru antrenamente de una dintre echipele care folosesc acest teren. Este vorba de ACS Viitorul care a efectuat luni pregătirea pe Stadionul Municipal, folosind atât pista pentru alergare cât și gazonul pentru exerciții de pregătire fizică. 

Jucătorii pregătiți de Călin Cojocaru s-au antrenat în ultima perioadă pe un teren din comuna Drăguțești pentru că nu au mai fost primiți pe terenul trei, de antrenamente. 

Acesta a fost însămânțat recent fiind pregătit pentru antrenamentele grupelor de juniori de la CSM Târgu Jiu care se reunesc în aceste zile dar și pentru echipa de seniori pe care CSM Târgu Jiu o va înscrie din toamnă în Liga 4.

Galerie foto


Vizualizări: 1,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: