Vin întăriri la Universitatea Craiova pentru etapa viitoare!

Universitatea Craiova a început campionatul cu o remiză, 0-0 în deplasare cu Hermannstadt deși au avut total sub control repriza secundă la Sibiu însă le-a lipsit golul. Oltenii vor putea arăta mai bine etapa viitoare când vor primi întăriri.

Oltenii s-au exprimat mai bine la Sibiu când pe teren a intrat rebelul Alex Mitriţă, dar pentru etapa următoare vor avea parte de trei reveniri importante. Astfel, Nicuşor Bancu şi Anzor Mekvabishvili şi-au încheiat vacanţa primită după participarea la Euro 2024 şi reiau antrenamentele la echipa de club.

De asemenea, după ce s-a pregătit separat, sub comanda preparatorului fizic Cornel Blejan, Ştefan Baiaram este apt de joc şi poate reveni pe teren, după două luni şi jumătate de la accidentarea suferită într-un meci de campionat în Giuleşti, contra Rapidului.

Toate cele trei reveniri sunt extrem de importante pentru Costel Gâlcă, mai ales că Baiaram îndeplineşte rolul de jucător U21, iar pe această temă a existat un adevărat scandal înaintea primei etape, cu Universitatea Craiova soliciând FRF o dispensă prin care să poată fi absolvită de obligativitatea de a folosi un jucător U21 cât timp este prezentă în cupele europene.

Vizualizări: 4,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: