Vulturii Fărcășești a început pregătirea pentru Liga 3!

Campionii Gorjului din acest an au început deja pregătirea pentru noul sezon de Liga 3. Cu un nou antrenor pe bancă, fostul pandur Cătălin Bucă, Vulturii Fărcășești s-a reunit sâmbătă într-o nouă formulă.

Cătălin Bucă este antrenorul ales pentru a pregăti Vulturii Fărcășești în Liga 3. Echipa s-a reunit deja sâmbătă, sub comanda noului antrenor, și a demarat antrenamentele pentru noul sezon. 

„Alb-albaștrii au început astăzi pregătirea sezonului de Liga a III-a, sub comanda noului tehnician, domnul Cătălin Bucă. La primul antrenament au fost prezenți și un număr de circa 50 de suporteri, cărora le mulțumim pe această cale! Totodată, avem multe nume noi în lot, noii jucători urmând a fi prezentați în scurt timp”, a fost anunțul oficial al clubului care a prezentat deja două noi achiziții, Răzvan Neacșu și Horațiu Peia. 

„Neacșu Narcis Răzvan, primul transfer pentru Liga a III-a! Sosit de la CSO Turceni, Narcis poate evolua pe poziția de mijlocaș central. În vârstă de doar 18 ani, acesta a mai evoluat înainte la echipele: Pro Junior, CSU Craiova, Metropolitan Ișalnița și CSO Turceni. Mult succes în tricoul “Vulturilor”, Răzvan!”, a transmis clubul Vulturii Fărcășești care ține la curent suporterii și cu plecările din lot, iar campioana s-a mai despărțit de trei jucători în aceste zile, respectiv, Daniel Miroiu, Constantin Andrei și Alexandru Catană, aflați la final de contract.

La capitolul achiziții, una dintre cele care vor conta foarte mult în noul sezon este venirea fostului pandur Horațiu Peia, jucător cu mare experiență în eșaloanele superioare.

Galerie foto



Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: