Încă un fost antrenor de la Pandurii, cooptat la secția de fotbal a CSM Târgu Jiu

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu, acolo unde au fost cooptați majoritatea antrenorilor care au pregătit Pandurii Târgu Jiu sau grupele de juniori ale clubului, se va întări cu un nou antrenor experimentat. Este vorba de fostul antrenor de la Pandurii, Cristi Popescu, cu experiență atât la copii și juniori cât și la echipa de seniori.

CSM Târgu Jiu a anunțat că l-a cooptat în echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a clubului pe unul dintre jucătorii emblematici ai echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristi Popescu. „Absolvent al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, Cristi Popescu se va ocupa în sezonul 2024-2025 de grupa U12 a CSM Târgu Jiu”, a anunțat oficial clubul primăriei.

Antrenorul Cristi Popescu s-a ocupat în ultimul timp de instruirea antrenorilor din județul Gorj la nivelul AJF Gorj.

Astfel, echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a CSM Târgu Jiu și-a asigurat serviciile unui antrenor cu experiență, unul dintre foștii fotbaliști reprezentativi ai echipei Pandurii Târgu Jiu. Cristi Popescu se va ocupa, alături de alți foști fotbaliști care au evoluat la Pandurii, de creșterea și dezvoltarea tinerilor fotbaliști legitimați la grupele de juniori de la CSM Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: