Cum arată noul gazon de pe Ion Oblemenco!

S-a schimbat din nou gazonul de pe stadionul din Craiova, acesta fiind schimbat anual în ultima perioadă din cauza unui festival muzical. Noua suprafață de joc de pe „Ion Oblemenco” va fi inaugurată sâmbătă, la meciul dintre Universitatea Craiova și UTA.

În săptămâna debutului Universităţii Craiova pe teren propriu în noul sezon al Ligii 1 a fost terminat procesul de montare a noului gazon de pe arena „Ion Oblemenco”. Clubul din Bănie a făcut solicitare la LPF pentru a juca în deplasare în prima etapă a noului sezon, ca să existe timp suficient pentru amplasarea noului „covor”, care va fi inaugurat sâmbătă, cu prilejul partidei Universitatea Craiova – UTA, din etapa a doua a campionatului, programată de la ora 18.30.

Vechea suprafaţa de joc de pe Stadionul „Ion Oblemenco” a fost înlocuită, deoarece arena din Bănie a găzduit festivalul muzical Intencity, la sfârşitul lunii trecute. În anul 2022, Primăria Craiova a încheiat, un acord cadru pe patru ani cu firma Sport Fields SRL, pentru întreținerea gazonului, care prevede inclusiv înlocuirea suprafeţei de joc atunci când este cazul.

„Montarea noului gazon pe stadionul de fotbal a fost finalizată. Suprafața de joc, de 8000 de metri pătrați, este acum complet acoperită cu gazon hibrid, în timp ce lateralele terenului sunt acoperite cu gazon artificial. Primul meci oficial pe noul gazon va avea loc sâmbătă, 20 iulie”, a fost mesajul transmis pe Facebook de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Acțiunea de montare a noii suprafețe de joc a fost finalizată în luni dimineață, așa că jucătorii vor avea parte de cele mai bune condiții sâmbătă, de la ora 18:30. 

Universitatea Craiova a început campionatul cu o remiză, 0-0 în deplasare cu Hermannstadt.

Galerie foto




Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: