Ce obiective va avea CSM Târgu Jiu în noul sezon!

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu s-a reunit luni în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2024-2025. Pentru cel de-al treilea sezon din istoria clubului în Liga Florilor echipa s-a reunit cu gânduri mari.

Antrenorul Liviu Andrieș a precizat la reunire că ar dori obiective mai îndrăznețe după ce sezonul trecut echipa a participat la turneul de evitare a retrogradării. „Este clar că ne dorim obiective mai îndrăznețe. În comparație cu anul trecut ne dorim să facem mai mult de 30 de puncte. Ne dorim în Cupa României să prindem chiar un Final Four, dacă se poate. Deci ne dorim să luăm pas cu pas, meci cu meci, și să facem ceea ce am făcut bine în cei doi ani de când suntem în Liga Florilor”.

Din vechiul lot, un număr de 10 jucătoare s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Alexandra Gavrilă, Ana Ciolan, Florența Ilie, Oana Bucă, Bianca Ștefania Chiriță, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan, Iuliia Andriichuck, Andreea Chetraru. La reunire au fost prezente și cele 5 jucătoare care au semnat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Ljubica Nenezic, Amandine Balzinc, Fanta Keitha, Maria Petrovic și Yevheniia Levchenko. Au lipsit, motivat, Gilda Simao, care este convocată la naționala Angolei, pentru Olimpiada de la Paris, dar și Ana Maria Lopătaru, care este prezentă la Campionatul European Universitar, cu echipa Universității din Constanța. 

La reunire au fost prezente și o serie de jucătoare care au activat sezonul trecut la echipa de tineret a CSM Târgu Jiu: Alesia Cișmașu, Ana Maria Chirea și Ancuța Minodora. Acestea vor face parte din lotul CSM Târgu Jiu care va ataca  sezonul 2024-2025 din Liga Florilor. 

Deși este în perioada de refacere după o accidentare, Angela Pușcaș a ținut să fie prezentă la reunirea lotului și a discutat cu staff-ul tehnic despre stadiul în care se află cu recuperarea. 

Galerie foto




Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: