Încă un fost pandur a semnat cu CSM Târgu Jiu!

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu va fi pregătită de foști antrenori sau jucători de la pandurii Târgu Jiu. În echipa tehnică ce va conduce noua echipă a fost deja cooptat fostul pandur Dorin Hârsu, fost antrenor cu portarii la Pandurii Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu a anunțat că acesta se va ocupa de pregătirea portarilor la echipa de seniori a CSM Târgu Jiu, dar va superviza și pregătirea portarilor de la grupele de juniori ale clubului.

„CSM Târgu Jiu l-a cooptat în echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a clubului și pe fostul portar al pandurilor, Dorin Hîrsu. Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport A.I.Cuza din Iași, Dorin Hîrsu este posesor al licenței de antrenor UEFA „A” Goalkeeper. Acesta se va ocupa de pregătirea portarilor la echipa de seniori a CSM Târgu Jiu, dar va superviza și pregătirea portarilor de la grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu”, a anunțat oficial clubul primăriei. 

Echipa de fotbal seniori de la CSM Târgu Jiu își va începe activitatea din acest an la Liga 4 Gorj, urmând ca de pregătirea acesteia să se ocupe antrenorul Mario Găman, li el fost antrenor la Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: