Dezastru la o echipă de Liga 3 după ce primarul a pierdut alegerile! 

Au fost aproape de promovarea în Liga 2 dar acum nu mai continuă în Liga 3. Este vorba de echipa de fotbal a celor de la CSM Deva, club la care și alte secții au fost puse pe butuci.

Abandonul a devenit un cuvânt nelipsit din campionatul de fotbal de a treia valoare din România. În Liga 3 se înregistrează de mulți ani abandonuri în timpul competițiilor, dar și în perioada dintre sezoane. Înaintea ediției 2024-2025 de Liga 3, cu o lună și jumătate până la debutul noului sezon, veștile rele continuă să vină una după alta, după cum anunță zilnic cei de la liga2.ro.

„Poate surprinzătoare pentru unii și mai puțin pentru alții este și decizia CSM Deva de a închide activitatea echipei de fotbal la seniori. Fruntașă în seria în care a activat în ultimii ani, trupa din municipiul de reședință al județului Hunedoara a tras oblonul în această vară și, momentan, nu spune nimic public”, scrie liga2.ro despre situația de la CSM Deva, un club cu multe secții sportive: „Foarte preocupat de imaginea sa în ultimii ani, până în iarnă, când a început degradarea, clubul din Deva a ajuns în punctul de a arunca prosopul. Și nu o dată. A făcut-o în cazul echipei de seniori la fotbal, cea feminină de la handbal, la futsal și la fotbal feminin!”

Presa locală cataloghează abandonul ca fiind „O poveste cu final așteptat”. „CSM Deva se retrage din liga a treia și se va înscrie în Campionatul Județean Liga 4, acolo unde până în sezonul trecut a activat echipa a doua a clubului”, a informat, , Sportul Hunedorean, referindu-se la echipa de fotbal.

Și echipa de handbal senioare a CSM Deva și-a încetat activitatea.

Vizualizări: 1,492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: