Au pierdut amicalul cu FCU Craiova!

FCU Craiova a găzduit, pentru a doua oară la rând în această vară, un amical contra unei viitoare adversare din Liga 2. După testul cu CSM Slatina (scor 1-1), echipa antrenată de Marius Croitoru a întâlnit pe teren propriu ACS Viitorul, echipa vâlceană care joacă pe terenul de la Târgu Jiu.

Formația craioveană s-a impus cu scorul de 2-0, prin două reușite venite din lovituri de pedeapsă. 

Pentru FCU au debutat Claudiu Bălan, întors la echipă și în fotbalul românesc, cât și Denis Moldovan, fratele internaționalului român Horațiu Moldovan. Și acesta este tot portar și vine de la CSM Olimpia Satu Mare, echipă din Liga 3.

Jocul test dintre FCU  Craiova și ACS Viitorul s-a disputat miercuri.cu începere de la ora 10:30, pe terenul 4 ”Constantin Oțet” al Baza de pregătire FCU Football Park – ”Tărâmul Leilor”. Tot aici s-a disputat și precedentul amical al echipei lui Croitoru, iar la centru a fost ca arbitru tot prim-divizionarul Viorel Flueran.

FCU a reușit să înscrie rapid după ce portarul Aurelian Păun, ieșit la întâmpinare, l-a faultat fără menajamente în lateralul careului pe Radu Negru, scăpat singur în dreapta iar Mario Ilie, în minutul 5, a transformat lovitura de pedeapsă cu un șut cu stângul, pe centrul porții.

Din minutul 15, când s-a și luat prima pauză de hidratare, Marius Croitoru a fost nevoit să facă prima schimbare. A ieșit, accidentat, Ibrahim și în locul său a intrat Claudiu Bălan, revenit la echipă și prezentat ca achiziție în această săptămână.

Bălan a contribuit la al doilea gol al jocului. În minutul 70, a pătruns printre doi-trei adversari, în lateral stânga, și a fost faultat. Flueran a ezitat puțin dacă să dea lovitură liberă sau penalty, însă a ales a doua variantă. Andrei Dragu (71) a bătut cu fentă, cu latul piciorului stâng, în stânga, cu portarul sărit în partea opusă și a înscris golul care avea să fie ultimul în acest amical câștigat cu 2-0 de FCU.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: