Primul amical pentru noua echipă de fotbal din Târgu Jiu!

Echipa de fotbal seniori recent formată la CSM Târgu Jiu va susține sâmbătă un prim meci amical. Formația antrenată de Mario Găman va juca, pe terenul de antrenament din baza sportivă proprie de la Târgu Jiu, cu FCU Craiova 2, fosta echipă de Liga 3 retrogradată în această vară.

CSM Târgu Jiu a demarat, în cursul acestei săptămâni, noul său proiect ce se dorește a aduce continuitate pentru juniorii clubului. Echipa de fotbal seniori și-a început recent activitatea și se pregătește zilnic pe terenul 3, de antrenamente, din Complexul Sportiv Municipal.

Astfel, ziua de 17 iulie,  a devenit una istorică pentru clubul primăriei, atunci având loc reunirea, la fel cum va fi și ziua de sâmbătă, 20 iulie, când este programat primul joc amical pentru echipa lui Mario Găman.  Lotul pe care acesta îl are la dispoziție acum este numeros pentru că este o perioadă de conturare a unei echipe, la bază fiind foștii jucători de la Pandurii, readuși la Târgu Jiu, precum și foști elevi ai lui Găman de la Cărbunești, dar și juniorii clubului. 

Formația gorjeană a solicitat în acest sezon înscrierea în Liga 4 și își va disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal. Amicalul de sâmbătă se va juca însă pe terenul de antrenament care a fost pregătit ieri de angajații primăriei locale pentru joc.

Baza sportivă folosită de noua echipă de seniori este cea moștenită de primărie de la Pandurii Târgu Jiu, echipa pentru care se construise de fapt stadionul. Din păcate personalul care deservește aceste terenuri de la Târgu Jiu este redus numeric și, după cum s-a și văzut în această vară, nu poate face față cerințelor de întreținere a acestora, acesta fiind un capitol la care primăria locală mai are mult de lucru.

Galerie foto


Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: