Un puști de 13 ani din Târgu Jiu l-a impresionat pe Mitică Dragomir. I-l recomandă lui Becali!

Fostul șef al Ligii profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a făcut aprecieri elogioase la adresa unui puști de 13 ani din Târgu Jiu. Dragomir chiar i l-a recomandat lui Gigi Becali spunând că fotbalistul târgujian va fi ca Yamal!

Fostul șef LPF a dat detalii la Fanatic despre unul dintre cei mai promițători juniori din fotbalul românesc. Mitică Dragomir a făcut chiar o profeție la adresa lui Cătălin Bucă spunând că acesta va fi ca spaniolul Yamal!

„Mitică Dragomir l-a descoperit pe „Yamal de România” în Târgu Jiu. Fostul șef de la LPF îl propune la FCSB și îl sfătuiește pe Gigi Becali să îl ia cât mai repede pe talentatul junior pe care îl compara cu starul Barcelonei. Gigi Becali ar putea să dea lovitură cu transferul lui Bucă, un tânăr fotbalist de 13 ani din Târgu Jiu”, a spus „Oracolul de la Bălcești” care l-a comparat pe David Bucă cu Lamine Yamal la MAX Profețiile lui Mitică, show live de pe Fanatik.ro.

Mitică Dragomir susține că tânărul fotbalist este un produs unicat al fotbalului românesc. 

„Îi spun lui Gigi Becali să se ducă la Târgu-Jiu să îl ia pe Bucă, un puști de 13 ani, va fi ca Yamal. Este unicat, trăsnet este, dar trebuie pregătit. Să îl ia cineva, ca Yamal se nasc odată la 1.000 de ani. La Barcelona de la 10 ani bagă și forță în tine, la fel și la Bayern Munchen și Manchester United. Numai noi nu băgăm până la 18 ani, crezând că le oprim creșterea. Ai văzut cum pleacă după loc, nu știu dacă Yamal e peste Maradona, dar cred că va fi peste. Joacă titular la Barcelona și echipa națională a Spaniei, ce plămâni și psihic puternic poate să aibă. Trebuie studiat ce medicamentație, mâncare a primit Yamal. Părerea mea este că are peste 1.200 de ore de antrenament pe an, a făcut și 6 ore de antrenament pe zi”, a spus Dragomir.

David Bucă este fiul fostului jucător de la Pandurii, Cătălin Bucă, și a făcut școala de fotbal la Luceafărul Târgu Jiu, club fondat de Mario Găman și Bobi Staicu.

Galerie foto


Vizualizări: 5,790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: