Alexandru Beşliu, în lotul național de lupte pe plajă al României!

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu participă în acest weekend la etapa a 3-a a Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, eveniment ce va avea loc la Timișoara. Alexandru Beșliu, sportiv legitimat la CSM Târgu Jiu, face parte din lotul național de lupte pe plajă al României la seniori.

Multiplul campion național este însoțit de antrenorul Mădălin Gorjanu și va întra în competiție în cea mai dificilă categorie, la +90 kilograme.  Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, merge în Banat și în calitate de arbitru, el fiind și arbitru internațional de lupte pe plajă. 

Dacă eram obișnuiți cu acest gen de lupte la malul mării, la Constanța sau Costinești, acum Timișoara este gazda Campionatului European U15, U17 și U20 precum și a etapei a 3-a a Campionatului Mondial de Seniori Beach Wrestling World Series. Federația Română de Lupte organizează anul acesta show-ul sportiv pe nisip, unde cei mai buni luptători vor concura pentru podium, în Banat. 

Aproape 200 de sportivi din 20 ţări de pe patru continente vor lua startul la toate cele patru categorii de vârstă, în perioada 18-21 iulie, în complexul sportiv din Parcul Rozelor din orașul de pe Bega. În lupta pentru medalii intră și puternicul luptător gorjean, Alexandru Beșliu. 

Galerie foto


Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: