Egal cu ACSO Filiași în primul amical

Echipa preluată recent de Alex Stoica a debutat în meciurile amicale din această vară cu un rezultat de egalitate. Gilortul Cărbunești a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la ACSO Filiași. 

Echipa pregătită de Alex Stoica a disputat sâmbătă primul meci de pregătire al verii. Adversară a fost ACSO Filiași, formație antrenată de Victor Naicu iar meciul s-a jucat pe Stadionul orășenesc din Filiași.

Gilortul a încheiat la egalitate primul test de pregătire al verii. Pe Stadionul orășenesc din Filiași, Alexandru Avrămescu a deschis scorul din lovitură liberă de la limita suprafeței de pedeapsă. Elevii lui Alex Stoica au intrat cu avantaj minim la cabine. 

„La 10 minute de la reluare, Ionuț Gîlcescu trimite mingea printre fundașii Filiașiului și Florin Marica plasează balonul pe lângă portarul gazdelor. Trei minute mai târziu, filieșenii construiesc frumos o fază de atac, iar Daniel Rogoveanu reduce din diferență cu un șut sub transversală. Eroare în devensiva Gilortului, un-doi al jucătorilor gazdă în careul nostru și Remus Trancă stabilește scorul final, 2-2”, se arată în cronica jocului oferită suporterilor de cei de la Gilortul.

La partida de la Filiași nu au evoluat, din motive personale Bogdan Dănăricu, Robert Dănescu, Tudor Pătrășcoiu și Dragoș Săulescu.

Următorul meci de pregătire al Gilortului va avea loc tot în deplasare, împotriva formației Viitorul Dăești, vineri, 26 iulie.

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: