Încă o echipă s-a retras din Liga 3 și va cere insolvența!

După șase ani în care a evoluat constant în Liga 3, Flacăra Horezu a anunțat Federația Română de Fotbal că se retrage din motive financiare. Se pare că datoriile mari acumulate de club au împiedicat echipa să mai continue competiția.

Conform publicației impactreal.ro, clubul a acumulat datorii de circa 20.000 euro la jucători și staff. Astfel, Flacăra Horezu a renunțat să se mai înscrie pentru sezonul viitor la Liga 3. 

„Dacă în prima parte a sezonului trecut, Flacăra a avut un sponsor și lucrurile păreau stabile, în a doua parte a sezonului au apărut restanțele, iar jucătorii au depus memorii la comisiile FRF.  Președintele clubului din Treapt, Vali Grigorescu a anunțat oficial că echipa din orașul lutului nu mai poate continua la nivel de Liga 3”, a anunțat sursa citată.

Problemele financiare și-au spus cuvântul în play-out, în sezonul trecut,  și Flacăra a terminat la final pe locul 8, fără a avea însă nicio emoție în privința retrogradării. Totuși, recent, conducerea a decis că echipa nu va mai putea continua să joace la Liga 3. ”Am anunțat Departamentul de Competiții al Federației că nu ne mai înscriem la Liga 3, am luat această decizie din motive financiare. Primăria Horezu nu poate susține singură echipa, iar alți sponsori nu avem. Până la urmă, asta este situația, nu are rost să stai doar pe la comisii cu restanțe, nu e în regulă nici pentru băieți. Nu are rost să forțăm lucrurile, ne gândim ce putem face în continuare, în județ probabil vom activa, nu știm încă la ce nivel. În privința datoriilor, ne gândim și la insolvență, este una dintre soluții” a spus Vali Grigorescu, conducătorul clubului.

În această vară, fostul antrenor Cătălin Bucă a semnat cu Vulturii Fărcășești, echipă nou-promovată în Liga 3, acolo unde au mai ajuns jucătorii Prunaru, Bloțu, Cornicioiu și Caralicea. Unul dintre jucătorii de perspectivă lansați sezonul trecut de Flacăra, Rotea a ajuns în Liga 2, la CS Mioveni.

Vizualizări: 1,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: