Reacția lui Gică Hagi după oferta FRF de a prelua naționala!

Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a comentat plecarea lui Edi Iordănescu de la echipa națională. „Regele” a fost reținut în ceea ce privește oferta Federației Române de Fotbal cu privire la preluarea funcției de selecționer.

Gică Hagi a oferit prima reacție despre oferta FRF de a prelua funcția de selecționer al României!  După remiza cu Oțelul, scor 0-0, din a doua etapă a Ligii 1, Gică Hagi, antrenorul Farului, a fost pus să comenteze plecarea lui Edi Iordănescu de la echipa naționala.

„Regele” a spus că a fost o adevărată surpriză pentru el. Hagi nu înțelege decizia selecționerului de a înceta colaborarea cu FRF, mai ales că rezultatele României de la Campionatul European au fost cu adevărat remarcabile.

Numele lui Gică Hagi a fost imediat asociat cu naționala României după plecarea lui Edi Iordănescu. Antrenorul Farului a evitat să vorbească pe acest subiect, însă nu a exclus de tot o posibilă revenire la națională. „(n.r. despre plecarea lui Iordănescu) E surpriză, nu e important. Normal, un antrenor când face treabă bună trebuie să rămână. Din păcate e decizia lui, el știe cel mai bine. Vorbesc doar de meciul din seara asta. Mai devreme sau mai târziu o să auziți, vom vedea”, a declarat Gică Hagi după meciul cu Oțelul.

Vizualizări: 1,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: