Vulturii Fărcășești a pierdut amicalul de la Vâlcea

Nou promovată în Liga 3, Vulturii Fărcășești a disputat primul meci de pregătire. Adversarul a fost SCM Râmnicu Vâlcea care s-a impus, scor 1-0 în amicalul din Zăvoi.

Vulturii Fărcășești, formație nu-promovată în al treilea eșalon, cu un nou staff dar și o nouă echipă aflată acum în formare, a disputat primul amical pentru pregătirea noului sezon. Gorjenii pregătiți de Cătălin Bucă s-a deplasat în Zăvoi cu un lot aflat în perioada de formare,  după ce mai mulți jucători care au evoluat sezonul trecut s-au despărțit de echipă.

Noul antrenor Cătălin Bucă, tehnician care s-a despărțit în această vară de Flacăra Horezu, și-a adus la noua echipă o serie de foști elevi, Cornicioiu, Bloțu, Prunaru și Caralicea. Vâlcenii au câștigat cu 1-0, prin reușita lui Ivan din minutul 34, 

„Un prim test bun pentru băieții noștri. Următoarea partidă de pregătire este vineri, 26 iulie, când vom întâlni CSM Târgu Jiu pe teren propriu”, au anunțat cei de la Fărcășești care susțin vineri cel de-al doilea meci de pregătire.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: