Gilortul Cărbunești s-a impus în amicalul cu Viitorul Dăești

Gilortul Cărbunești s-a impus în cel de-al doilea meci de pregătire pe terenul celor de la Viitorul Dăești. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză prin dubla lui Ionuț Gîlcescu. 

„La finalul partidei, Alex Stoica s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, și de faptul că nu au apărut accidentări. De asemenea un lucru pozitiv este că poarta echipei noastre a rămas intactă. Gilortul a dominat partida de la Fedeleșoiu și a beneficiat și de alte ocazii de gol”, a informat oficial clubul din Cărbunești.

Bogdan Dănăricu și Dragoș Săulescu au absentat de la acest amical cu acordul conducerii, iar Ulrich Siewe participă la antrenamente însă va intra la joc peste 3-4 săptămâni, a mai informat formația gorjeană. 

Miercuri, 31 iulie, de la ora 17:30, Gilortul va debuta oficial în noul sezon pe terenul celor de la CSO Turceni, în primul tur al Cupei României.

Pentru meciul de miercuri din cupă, cu CSO Turceni, lotul avut la dispoziție de tehnicianul Gilortului este unul restrâns din punct de vedere numeric deoarece o parte dintre jucătorii care au participat la acțiunea de astăzi nu au semnat cu Gilortul.

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: