Maria Gherghinoiu de la CS Pandurii, din  nou campioană a României!

Atleta clubului CS Pandurii Târgu Jiu, Maria Gherghinoiu, a reușit din nou o mare performanță în acest weekend la Campionatele Naționale de Atletism în aer liber, U 20, ale României, competiție care a avut loc la Craiova. Sportiva pregătită de antrenoarea Viorica Dima a câștigat medalia de aur în proba de 3000 de metri obstacole.

Campionatele Naționale de atletism ale României în aer liber, la categoria U 20 au loc în acest weekend, la Craiova, pe stadionul de atletism Nicolae Mărășescu, acolo unde sportivii de la CS Pandurii au reușit deja o primă mare performanță. 

Atleta Maria Gherghinoiu, sportivă legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu, a devenit din nou campioană națională în acest an, de această dată urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cursa de 3000 de metri obstacole.

„Titlul de campioană națională la 3000 m obstacole, la categoria U20.Felicitări, Maria Gherghinoiu! Felicitări, Viorica Dima!”, a fost mesajul transmis de club pentru sportiva care este multiplă campioană națională și pentru antrenoarea sa, Viorica Dima. 

Maria Gherghinoiu se află la al doilea titlu de campioană națională din acest an, tot în 2024 urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la campionatele rezervate juniorilor, unde a devenit campioană națională în cursa de 2000 m obstacole, U18, tot atunci devenind și vicecampioană a României la 3000 m plat, U18.

Galerie foto


Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: