Burleanu și Stoichiță l-au convins pe noul selecționer al României!

Naționala României este în căutarea unui nou selecționer, după ce Edi Iordănescu a renunțat la acest post. Răzvan Burleanu pare că a avut câștig de cauză și a reușit să îl convingă pe Gică Hagi să preia postul de selecționer.

Edi Iordănescu nu și-a mai prelungit contractul cu FRF, iar postul de selecționer va rămâne vacant cu data de 1 august iar președintele FRF, Răzvan Burleanu, este în căutarea unui nou antrenor, care are capacitatea să ducă România la Cupa Mondială din 2026.

Gică Hagi a fost numele cel mai des rostit în ședința Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, „Regele” primind și cele mai multe voturi din partea oficialilor FRF. Deși părea că va urma tot un refuz din partea lui Hagi, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au ales să facă un efort major și s-au deplasat până la Constanța pentru a discuta față în față cu Gică Hagi, conform ProSport.

„Se pare că cele două părți au ajuns la un consens, după ce ultima oară neînțelegerile au primat. Conflictul de interese a fost evitat de cele două părți, deoarece Gică Hagi este atât acționar, cât și antrenor la Farul Constanța, așa că este nevoie de o soluție pentru echipa „Regelui”.

Gică Hagi și-a făcut planurile destul de rapid. Știind că FRF nu acceptă ca selecționerul să se ocupe și de o echipă de club, Hagi a trebuit să se gândească la o posibilă variantă de înlocuitor. Cristi Chivu este pe placul patronului Farului, care a rămas liber de contract după despărțirea de Inter Milano. De altfel, Chivu este un antrenor care s-ar potrivi perfect cu proiectul „marinarilor”, deoarece fostul fundaș al naționalei a antrenat numai tineri de mare perspectivă la Inter”, scrie sursa citată referitor la planurile lui Hagi.

Hagi a fost rezervat la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Botoșani. Întrebat dacă va anunța decizia sa, Hagi a menționat că va oferi toate detaliile după meciul cu botoșănenii.

Vizualizări: 8,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: